Miért legyek online vállalkozásommal?

Manapság az online jelenlét nélkülözhetetlen azon vállalkozók számára, akik szeretnének sikeresen működni. Ha vállalkozása ma nincs online, az olyan, mintha nem is létezne. Ha láthatatlan szeretne maradni ügyfelei számára, akkor nyugodtan hagyja el az oldalt, de ha sikeres vállalkozást szeretne indítani, akkor most végre kiderítheti miért is éri meg Önnek egy weboldal beindítása.

Top 5 ok, amiért érdemes weboldalba fektetni

1. Leendő és meglévő ügyfelei meg fogják keresni online

2. Az emberek 30%-át nem érdekli egy olyan vállalkozás, amely nem rendelkezik weboldallal

3. A fogyasztók nagy százaléka webes információk alapján köteleződik el egy termék vagy szolgáltatás iránt

4. Nagyon sok kérdést kell megválaszolnia rendkívül gyorsan

5. Az emberek 75%-a weboldalának designja alapján ítéli meg cégét

 

 

Ügyfélszerzés felsőfokon

Most már tudja, hogy nem elég csak a vállalkozásához szükséges papírokat és engedélyeket beszerezni, hanem egy weboldalt is létre kell hozni, hiszen az lesz az egyik fő, ha nem a legfontosabb vevőszerző eszköze.

Kíváncsi, hogy mégis mekkora költséggel jár egy weboldal elkészítése?

Weboldalát most csak 99 900 Ft-ért elkészítjük, amennyiben legfeljebb 5 egyszerűbb, a vállalkozását bemutató aloldallal szeretne megjelenni.

Ha további aloldalakat szeretne, vagy egyéb szolgáltatásokat mint például Online hirdetések (Google, Facebook), Hírlevél küldés, akkor ezt jelezze ajánlatkérésében és a kiterjesztett ajánlatot a részletek alapján fogjuk elküldeni.

 

 

 

Dolgozzunk együtt

Kérjen most ajánlatot tőlünk, ajánlatkérésében írja le röviden, hogy milyen területen indul vállalkozása és milyen weboldal képzelt el álmaiban. Néhány órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Kérjen ajánlatot

5 + 3 =